söndag 18 april 2010

Årsmöte - valberedningens sekretess

Sven-Gunnar Andersson, ordförande i Hallands BF, läser upp en skrivelse från Bo Nerman som inte kan närvara på grund av sjukdom.
"Det är dags att valberedningen börjar följa de regler för sekretess som ska gälla i en valberedning", säger Nerman i sitt brev varefter han beskriver hur Gunnar Rendefors, valberedningens ordförande, har berättat för honom vad ledamöterna i disciplinnämnden säger om honom.
Nerman säger också att förbundsmötet skulle kunna lösa problemen inom disciplinnämnden genom att välja en annan ordförande än Hans Lindblom.

Kenneth Lindvall, valberedningen, säger att han vill gå in och försvara Gunnar Rendefors som han menar har blivit påhoppad något fruktansvärt redan tidigare. Han har jobbat stenhårt och skulle han ha kommit med flyget hit och hade hört detta skulle han säkert inte ställa upp för omval. Jag ska ringa och fråga honom innan vi kommer till den punkten, säger Lindvall.

Mötesordföranden konstaterar att ingen har förslagsrätt genom ett papper men att mötet alltid är fritt att föreslå andra kandidater till alla poster.

Inga kommentarer: