söndag 18 april 2010

Årsmöte - övriga frågor

Nyhetsbrevet.
Satsar förbundet på att repetition är kunskapens moder eller kan man glesa ut förbundets brev?

Boström svarar att styrelsen beslutat att nyhetsbrev ska skickas ut varje vecka även om det inte alltid finns några nya nyheter, att gamla nyheter ska skickas ut ändå och att det kanske inte skadar med upprepning.

Hans T Carlsson tycker att man ska lägga ner bloggen eller också sluta tillåta anonyma kommentarer. Där förekommer för många påhopp och felaktigheter, menar han. "Lasse Franck har egen reklamplats där", säger han också.

Boström svarar att det håller på att arbetas fram en policy för utgivningen av Svensk Boule.

Staffan Stjernholm: Jag värjer mig mot din formulering "fri reklamplats åt Lasse Franck". Han är redaktör anställd av SBF och SBF har av tradition högt i tak och så tycker jag att det ska förbli.

Jeanette Olofsson besvarar den tidigare frågan från Hans T Carlsson:
På hemsidan hänvisar vi till våra regler och det är ingen skillnad på våra regler och RF:s regler i bestraffningsärenden - det framgår inte nu och det ska vi ändra.

Mötesordföranden tackar för ett ytterst smidigt och väl genomfört årsmöte.
Den omvalde förbundsordföranden tackar mötesordföranden och mötessekreteraren för ett gott arbete.
Andreas Engelmartin, avgående FS-ledamot avtackas, liksom Arne Teljer. Båda ska spela boule istället säger de.

Teljer ber att få säga några ord: Det har blivit många år i FS, finns säkert de som tycker för många. Blivit många för att jag tycker att det är så himla roligt och stimulerande. Synd att inte fler tar chansen att vara med och påverka. Synd och skam att det är färre än femton klubbar som tycker att de har medlemmar som är värda att nominera till ett förtjänsttecken. Det säger inte så mycket om oss som stod där och tog emot tecken igår utan mer om hur dåliga Boulesverige är på att uppskatta det arbete som läggs ner. Allt har varit roligt - utom detta sista.

Teljer passade själv på att visa personalen på kansliet uppskattning genom att överlämna en gåva till Rebecka Haag och Christina Jonasson.
Extra roligt har det varit de gånger jag har kommit till kansliet och fått träffa tjejerna som jobbar där. Många telefonsamtal har det blivit och jag kommer säkert att ringa fler gånger, sade Teljer.

Förbundsordförande Robert Boström tackar också de anställda på kansliet med blommor och kram. "Lasse Franck får någonting i Göteborg istället - blommorna vissnar på vägen dit".

Årsmötet är slut.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker det är bra att bloggen finns! Boulefolk har så länge jag vet haft mycket starka åsikter!!! Och det är väl helt okej, däremot kan man ju alltid uppmana varandra att hålla samtalen på en vuxen och professionell nivå! Det är som man säger okej att tycka olika så länge man respekterar varandra. Lätt att glömma då man oftast är fullt upptagen med sin egen vardag . . . . Ser fram emot mycket mer trevlig läsning här!

/ Marco Silfverberg.

Ante sa...

Håller med liite...MEN...här väljer vi inte själva ämne.Här väljer LF...och DET tycker jag är fel.Bättre med en gästbok där man ställer sina egna frågor och själv väljer ämne."Zkit" typ ounderskrivna personliga påhopp är jätteenkelt att plocka bort.Så gör vi på Oraklet...även om det faxtiskt bara hänt 2 ggr under vår 4-åriga historia.Kanse för att vi,till skillnad mot Maria,gör så...som vi faxtiskt blir mycket klickade.Som sagt...detta borde SBF oxå ha...ett allment plank.Finns mycket VETTIGT TYCK/TÄNK oxå som folk har,och som dom inte orkar gå motionsvägar för att få utryck för.
Mozz.

Anonym sa...

Är väl inget som hindrar dem att framföra dessa åsikter här? Sedan hoppas jag inte att Lasse tar åt sig av påhopp utan namn bakom då det är en åsikt som man ej vågar stå bakom med just sitt namn! Helt upp till var och en, det finns nog med restriktioner numera anser jag. Lasse, har ni tänkt på att komplettera med ett klotterplank eller en GB?

Mvh Marco Silfverberg.

Ante sa...

Hindret består av att det vore väldigt underligt att rita nått om nå annat än aktuellt ämne i aktuell artikel/info.Så...ett allment plank vore bättre...åtminstonne som komplement te bloggen.

Lasse Franck sa...

Marco: Ja, vi har tänkt. Och tänker. Se det nya inlägget här om ny hemsida.

Ante: Vad mycket läsligare dina inlägg har blivit på sista tiden. Klart underlättande. Och glädjande.