fredag 7 november 2008

Struligt inför Senegal

Flera av de 55 deltagande nationerna i årets upplaga av öppna VM som ska spelas i Senegals huvudstad Dakar den 12-16 november oroar sig nu över sakernas tillstånd inför tävlingen.
Reglerna har fortfarande inte presenterats i någon skriftlig form. Trots att det blev ett sådant debackel kring dem under Dam-VM i Turkiet för någon månad sedan, och trots att FIPJP:s president Claude Azema då sade att han redan på måndag skulle skicka ut dem till samtliga delegater.
Flera deltagare har inte erhållit någon bekräftelse på sitt boende och är nu oroade över att de inte kommer att ha någonstans att sova när de kommer till Dakar.
Somliga ställer sig till och med frågan om VM verkligen kommer att gå av stapeln.
Torsdagen den 13:e ska det internationella bouleförbundet, FIPJP, hålla kongress. Inga handlingar till denna kongress har skickats ut till nationernas representanter, eller presenterats någon annanstans. Inte ens en dagordning.
Hasse Hagberg, sekreterare i Svenska Bouleförbundets styrelse och SBF:s representant på kongressen i Dakar, har efterlyst dem men inte fått något svar.
- Vi i SBF brukar få ganska hård kritik från Gothenburg Boule Bangers för att vi inte presenterar årsmöteshandlingar och annat i tillräckligt god tid, men vi försöker alltså bara anpassa oss till den kutym som råder i den stora boulevärlden, kommenterar Hagberg med ett snett leende.

2 kommentarer:

Ante sa...

Tjaae...det kan ju vara som så att DOM försöker anpassa sig efter HH & co oxå.Inget förvånar MIG numera.
Ähh...vore jäkligt trisst om detta inte blev av.Jag som bokat in mig med computter å bärs (vilket väll bör vara ok i detta fall).Mozza.

Anonym sa...

Att det kan vara så sanslöst dåligt förberett?! Helt enkelt hårresande! Det gynnar naturligtvis ingen annan än hemmanationen.

/Bo N (inte fullt så anonym)