söndag 14 mars 2010

Ingen vacker inledning på finalerna

Det märks att spelarna i de båda finallagen har en lång helg bakom sig.
I de båda tripplar som inledde finalerna fick den fåhövdade publikskaran inte se någon boule av yppersta klass. Även om somliga spelare höll lågan vid liv. Robin Johansson stannade på de flesta av sina skott, Albin Plantin bjöd på ett antal förnämliga raspkallar och Håkan Berg fortsatte att outtröttligt mata in sina lägg.
Sara Lindelöf som inledde lysande avslutade på ett mindre smickrande vis. Inte heller Tove Naess läggspel var något vidare tjusigt.
Lindome var på väg ikapp i mixedtrippeln, där Sibirien länge fastnade på tolvan, men kom inte hela vägen.
Skottmissarna i den öppna trippeln haglade tätt. Giza och Holmström hade fler än Ivarsson och Plantin, tappade sin ledning och förlorade.

Nu ligger Lindome alltså under med 0-2 och det mesta talar för sibiriansk seger i årets upplaga av Svenska Cupen. Lindome har fortfarande alla möjligheter att ta hem den, men måste då hitta stora mängder ny energi.

Med tanke på att det verkar vara tröttheten som är avgörande och på att Lindome har landets förmodligen bästa avbytarbänk framstår det som en smula underligt att de inte passat på att använda den inför den här mötet.
Till dubblarna har i alla fall de båda reserver som är uppskrivna för finalmötet - Annika Fjelkner och Roger Söder klivit in på banan.
Vi får se om de klarar av att tillföra vad som krävs till laget.

Inga kommentarer: