lördag 27 februari 2010

Svenska Cupen Dam IV

Boo SK behövde vinna båda de avslutande dubblarna mot regerande mästarna Coccinelle och hamnade tidigt i underläge. I den ena dubbeln med hela 0-11. Trots det lyckades Kerstin Hopman och Lotta Kleijn vända och vinna över Elisabet Larsson och Carina Jansson med 13-12.
Samtidigt hämtade Jenny Hamberg och Pia Terestchenko in underläget i sin dubbel. I det som skulle visa sig vara näst sista vändan hade Boo läge för flera poäng, men Coccinelles Jessica Johansson lyckades både med att skjuta den dubbel hon siktat in sig på och att stanna med skottet. Så det blev bara en etta åt Boo, som gick upp till 10 poäng. Sedan fick de inte fler.

Coccinelle möter Kärnan i ett toppmöte. Kärnan är det lag som hittills spelat den bästa boulen, om man får tro elitorganisationens Gerestrand.

I de båda släpande åttondelarna har Pomme de Pin tagit ledningen över Lindome och Lejonkulan över Oppboga. 2-0 i matcher i bägge mötena.

Samtidigt har Sundsvall hamnat i underläge i sin kvartsfinal mot Boulero. 1-2.

Pomme de Pin vinner även trippeln och är klara för kvartsfinal. De väntar nu på trippeln mellan Lejonkulan och Oppboga. Vinner Lejonkulan kan de sätta igång.
Lejonkulan tar hem det och därmed är alla kvartsfinaler igång.

3 kommentarer:

Rickard Nilsson sa...

Då ligger Lindome risigt till med andra ord.. vänder de detta så är det STARKT.

Lasse Franck sa...

Det gjorde de inte...

Rickard Nilsson sa...

Jag såg det precis, bra jobbat av POM