lördag 27 februari 2010

Svenska Cupen dam III

Boulesjevikerna tog ledningen i de båda dubblar de behövde vinna för att ta sig till kvartsfinal. Rejält i den ena, dessutom: 12-5. I den andra missade de ett lägg för match som skulle stå dem dyrt. Åstorp tog vara på chansen, kom i fatt, sprang om och avgjorde. Då hade Lotta Bromér och Sandra Jönsson samtidigt reducerat till 9-12 i den förstnämnda matchen, som avbröts eftersom Åstorp redan är klara för kvartsfinal. Besvikna Boulesjeviker lämnar Svenska Cupen efter ett möte där spelet böljat fram och tillbaka. Det verkar inte ha imponerat särskilt på landslagsgruppens utsände, Anders Gerestrand, som dock konstaterar att Sandra Jönsson började hitta spelet mot slutet av dubbeln som bröts.

Bonbon
lyckades ta hem de båda avslutande dubblarna och hämtade därmed upp det tidigare underläget mot Varberg. Det blir Skövdeklubben som ställs mot Åstorp i kvartsfinal.

Coccinelle har tagit ledningen i de avslutande dubbelmatcherna. Boo SK behöver vända dem bägge två för att komma till kvartsfinal.

I den enda kvartsfinal som hunnit starta har de båda lagen - Sundsvall och Boulerosällskapet - vunnit varsin dubbelmatch. 1-1.

Inga kommentarer: