fredag 24 oktober 2008

SM i Växjö

Nu är det klart att SM 2009 spelas i Växjö.
Vad tror du om det?
Kommentera här!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Bra, vi har redan bokat 20 rum :)

Anonym sa...

Jag vill ge en eloge till FS och SM-kommittén som snabbt jobbat fram denna lösning. Växsjö bedömer jag som ett mycket bra val som säkert kan locka ett stort antal deltagare.
Jag ser fram emot att besöka staden och få spela där och har ikväll bokat hotell hos huvdsponsorn.
Gunnar Rendefors, Onsala

Lärarjäveln sa...

Kul att ni kör på vårt koncept. Hoppas det blir Pablo och co som fixar maten oxå :)
Biggan Thorell

Anonym sa...

Märkligt att förbundet väljer Växjö som spelplats utan att ha med stadens två bouleklubbar som arrangörer. Sandsbro har vänligen men bestämt tackat nej och Växjö Boulesällskap har inte ens tillfrågats. VBS vill absolut inte vara medansvariga för SM.

Ante sa...

Och VARFÖR skulle Sandsbro och VBS vara så negativa?Dom får ju att serverat på silverfat.Men för all del...detta ska ju arras av SBF efter vad jag förstår.Bra gjort av dessa att så snabbt få fram en spelplatts.Må väl.

Anonym sa...

Växjö Boulesällskap har vare sig fått information eller någon förfrågan från förbundet. Därmed har vi inte heller tagit ställning.
Karin,ordförande VBS

Collen sa...

Att toppa årets SM i Borås kommer att vara svårt för Växjö. Jag känner nu redan att det kommer att vara begränsat med människor på after boulen. Jag sätter mina förväntningar lågt och kommer troligtvis att bli extremt positivt överraskad. För dom (dvs JAG) som inte redan har boende kommer det att bli jobbbigt att hitta boende och dom kommer att tvingas att bo en bit utanför Växjö. Detta bidrar nog till bättre spel och mindre intag av onyttiga drycker....

Anonym sa...

Visst, borås var okay, men inte topp 3 enligt mig. Skövde, Höganäs, Stockholm, Göteborg, Halmstad och även Växsjö var bättre. Afterboulen känns inte viktigast.

Collen sa...

För dom som inte hållt på så länge och har missa Skövde, Höganäs mf. Första SM för min del var 2002 i Gbg (sista år YJ). PÅ seniornivå så är helt klart (enligt mig) Borås det bästa genom tiderna. Banorna, vädert, Thorellarna (som satt en hög nivå) och omgivningen är svårtoppad. Var än SM spelas kommer det att vara spelare som kommer att vara jätte positiva och andra jätte besvika.
När SM kommer tb till Gbg området kommer jag att vara lika svår att övertyga att det kan toppa eller vara i närheten av Borås. Boule är inte bara spelet utan allt som även händer runt om.... ELLER???

PS. Thorrelarna borde uppträda i Växjö och jag har redan ett önskemål, då jag hörde dom sjunga en sen kväll i Borås...
"Goodnight sweetheart" el något liknande kanske den kunde heta men denna gång vill jag höra hela låten... ;)

Anonym sa...

Det som enligt min mening inte var bra i Borås var banorna och dom kassa läktarna. Möjligt att det var ball på kvällarna, missade det. Börjar ju bli lite "gubbe". Respekt dock! Du är däremot inte den enda eller äldsta som hyllat Borås -08. Skövde -01 hade de bästa sportsliga förutsättningarna med fyra olika underlag där man bytte spelområde till varje omgång.

Ante sa...

Min åsikt blir bums Bårås.Bara att kunna bo 20 meter fr spelplattsen e ju oslagbart.Vädret.Käket.Som Markel säger lite väl drösiga läktare.Sen om det är som han säger...att det fanns 4 olika underlag...så måste ju det vara det ulltimata.Men själv hadde jag int börgat på Skövdetiden,men nhört mycket bra om den.HITILLS (för mig då)e Boråsupplevelsen bääääst.
Faen...bo på flaket 20 meter ifrån liret.HEEWEN :-).
Gbg va oxå ok på sin tid.E-tuna var bläää just p g a att man inte fick kvarta på gångavstånd + deras s..t-dåliga flaskarr.
Mozza.

Anonym sa...

Undrar varför man ändrade det upplägg som användes i Halmstad -05 med finalpass mitt på da´n innan eftermiddagspasset? Det var häftigt med mycket folk på läktarna! Alla var av naturliga skäl på spelområdet.

Anonym sa...

Halmstad -95 ska det vara, förstås.

Ante sa...

Läste Karin fr VBS komentar nu som först.Alltså...är det inte bra underligt att dessa 2 klubbar inte blivit tillfrågade om intresse nu när Växjö de fakto FÅTT SM???.
Undrar vidare om Pablo,som ju näxtan bor i Växjö,fått nån förfrågan om delaktighet vad det gäller fest/mat??Men i DET fallet får nog en hel del stollthet å prestige läggas åt sidan.Eller hur HH å RB???

Anonym sa...

Förslag till boende vore bra.
En som är alltid är ute i tid för bostad.
/Marianne H