fredag 7 augusti 2009

Seriespel, andra sammandraget

Det drar ihop sig till seriespel igen. Under helgen hålls det andra sammandraget i alla serier fr o m division 1 och nedåt på ett antal orter runtom i landet.
Välkomna att lämna era egna rapporter därifrån - eller inför - i kommentarsfältet nedan.

Serietabeller uppdateras här.

4 kommentarer:

Lärarjäveln sa...

Stämningen är god i ett lass med Grankottar (POM) som ska försöka kriga sig till serieledning. Gäller ju att knipa förtaplatsen i WDBFs distrikt för att ta steget upp till tvåan. Faktum med att POM slutat som tvåa de två åren vi deltagit i seriespelet. Första året i Fyran slutade vi tvåa bakom Grodan boule från Åmål, men den gången räckte det till avancemang till div 3. Ifjol var Grodorna återigen för svåra, även om det det var jämnt ända in i det sista. Nu när de tagit klivet upp till tvåan borde förstaplatsen vara vår, då just Grodan är det enda lag som slagit oss när man sumerat tabellen.
Enda orosmolnet skulle väl kunna vara att BK Strand verkar komma med elitseriespelare nu när den serien har fått byta helg. Men serien är lång. I år är det våran tur!!!
Lycka till i helgen alla boulespelare!

Lasse Franck sa...

Den som skulle vilja titta till Bangers framfart genom div 2 västra kan kolla in: http://bangfornothing.blogspot.com/

Lärarjäveln sa...

POM plockade 8 pinnar den här helgen också, står på 16 totalt. BK Strand gick fullt och tog 12 poäng, står på 18. Enda laget före oss, så det blir en riktigt spännande avslutning!
Skara var grymt bra som spelplats. Välorganiserat, bra kiosk och trevligt folk. Man kommer gärna tillbaka!

Göran sa...

Jasså, Strand ställde upp med elitseriespelare i 3.an. Vet inte vad man skall tycka om det...
varför gäller inte samma som för 2.an?