söndag 13 september 2009

Sibirien bäst i Sverige

Sibirien har nu gått hela vägen genom seriesystemet och vunnit allt. När klubben bildades fick de börja i den lägsta serien, division fyra, som de vann två år i rad. Seriesystemet gjordes nämligen om när de vunnit första gången så de fick spela i fyran en gång till. Sedan vann de trean, tvåan och ettan i tur ordning - tills de i år fick spela elitserien, som de nu vunnit.

På hela den tiden har de bara förlorat tre möten - mot Sundsvall, Lindome och BK Strand.

Ett möte återstår. Mot en annan stockholmsklubb - Sitting Boule. Vinner de det också lyckas de med sin målsättning inför sista sammandraget - att ta full pott, tolv poäng.
Frågan om de inte redan är för nöjda och självgoda för att vinna också sista mötet besvarar de såhär:
- Självgoda är vi, men vi har en känsla av att det kommer att funka ändå.

9 kommentarer:

Lärarjäveln sa...

Satans imponerande och stort grattis!

Rickard Nilsson sa...

Grattis Sibirs!

Ante sa...

Yep..gratts te Sibbisarna.
Men...täänk vad jag tyck synd om dom 4 lag som lirade vett-kval på en egen bana bredvid allt ståhej.Vaffö jag tyck synd om dom???Joo...sisåhär da...INTE ETT ORD OM HUR DÄR GICK.Nu har vi ju en redaktör som enligt egen utsag inte e spec intreserad av vetts trotts allt.Men...nog är vi en del som undrar hur där gick.

Lasse Franck sa...

Men för fan, Ante! Du var ju i Lindome - varför passade du inte på att kolla på veterankvalet om du var nyfiken?

Dessutom är det, som du kanske märker, elitserien som bevakats i första hand.
Veteranernas elitserie avgörs först nästa helg - då ska den också uppmärksammas.
Behöver för övrigt en korrespondent som kan rapportera därifrån, så om du vet någon lämplig får du gärna tipsa mig. Men det ska vara någon som kan stava hjälpligt.

Ante sa...

Hahaha...och hur gick det i sex-landskampen?Var HH med å peppade?Frååågor frååågor.Ahh...jag vet.Kollade in Hollandssidan.

Och att babbla om stavvning här får ner dig ÄNU mer på dyng-nivå,pöjk :-).Ahhja...zkit i vetts.Dessa j....reliker e ju snart väck ändå ;-).
Som sagt...grattz te Sibbarna.Näxta mål kan ju bli att som vi i LID (då) gjorde.Gå obesegrade genom serien :-).

Lasse Franck sa...

ÄNU?`;0) )O(
Vilken va dungnivvån jag lååååg på förrr, zerrru?! $[]
Märkz att du - zom vanligt - {[]] zkiter i själva argymennten. Om att vetzens elite lirar förzt te häljen. :o) ;o) ;o) )))))))?

Ante sa...

:-).Kvallet gick saumtidigt som Elit å dyl i Lindome...zörru.

Lärarjäveln sa...

Jag skulle stolt vilja tillägga att POM tog steget upp till div 2, efter serieseger i div 3 WDBF. Det blev en tight fight med Lilla Le hela vägen in, även om det till slut var en solklar serieseger. Vi kunde förlora sista mötet med 0-4, dock blev det oavgjort.
POM har aldrig slutat sämre än tvåa hittills under seriehistorien. Första året slutade vi tvåa i div 4 och tog steget upp till trean. Ifjol slutade vi också tvåa, men då var det endast ettan som tog steget upp. Men i år vann vi alltså serien. Förhoppningsvis hamnar vi i den västra tvåan tillsammans med de övriga lokala lagen KIF och ÖDE.

Lasse Franck sa...

Grattis Pommar!
Då ses vi kanske i tvåan nästa år då - vi lyckades inte ta oss ur den utan slutade trea efter Hällesåker och Lindome(2).