torsdag 23 april 2009

Mera Warberg

Det var förstås inte bara innebandyns huliganer och Tävlingsutredningens ordförande som under årsmöteshelgen förde tankarna till Warberg.

Traditionen bjuder att Nisse Warbergs minnesstipendium delas ut till årets mottagare vid middagen som utgör gräns mellan bouleting och förbundsmöte.

Stipendiet är avsett för personer som utmärkt sig genom att med sin föreningsmässiga insats verka för boulen och syftet är att uppmuntra förtjänstfull föreningsverksamhet.

Årets stipendiat heter Ulf Bolve.
Och följande står att läsa på det diplom förbundsstyrelsen undertecknat och som på lördagskvällen överlämnades till honom av dess ordförande Robert Boström:

"Ulf har jobbat hårt för att strukturera arbetet i den egna klubben, Roxen Petanque Club, som under Ulfs ledning blivit en väl fungerande klubb.

Ulf har samlat de olika klubbarna i Linköping till en gemensam ordförandegrupp för att kunna påverka kommunen till att få fram en gemensam permanent anläggning för spel både inomhus och utomhus.

Ulf har varit en hjälpande hand till flera andra klubbar i deras arbete och han har verkat som en god ambassadör för och spridit en god bild av Roxen PC som en respekterad klubb bland de övriga klubbarna."

Inga kommentarer: