fredag 24 april 2009

Lindomespelen

I helgen är det dags att kasta igång den svenska utomhussäsongen på allvar.

Nationell stortävling i Lindome.

Landslaget i form av Sibiriens Ivarsson/Johansson/Plantin ställs mot bland andra Håkan Hallberg/Henri von Eggers Patron/Viktor von Eggers Patron (LBO), Matilda Boström/Emma Köhalmi/Elisabet Larsson, Joachim Andersson/Kristian Lilja/Rickard Nilsson (CPC), Jessica Johansson/Fredrik Wilhelmsson/Alexander Norin (HVE/LID), Patrik Andersson/Stefan Holmström/Henrik Hugosson (LID), Nanna Boström/Emma Bergström/Rebecka Bergström (LID/BVP) och Daniel Eriksson/Lars Nihlmark/Loo Stening (LID/ÖDE/SÖR).

Bäddat för bra boule.
I bra väder!

2 kommentarer:

Anonym sa...

”Mannen bakom Lindomespelen”

Så det kan bli när redaktören ringer när man inte är på topp! Vi är flera i Lindome (inte många) men som jobbar mycket för att få denna tävling att fungera. Men jag kan konstatera att de ideella krafterna minskar även i Lindome. Till viss del kan man skylla på att det är en tävling som alla vill spela, inkl Lindomes medlemmar. All heder till de medlemmar som jobbar i helgen som inte nämns i artikeln, ingen nämnd ingen glömd! Lindome är inte ensamma om dessa problem, långt ifrån. Läser i dagens GP att det är ”kris i handbollen” kända ungdomsklubbar i Göteborg helt utan ungdomar! Problemet är att de ideella krafterna minskar hela tiden och framför allt är det bristen på ledare som är avgörande. Finns mycket att göra där, kom gärna med förslag eller ännu hellre bli ledare…

Aningen mindre gnällig förbundsordförande
/Boström

Lärarjäveln sa...

Jag tror att föreningarna ska våga ställa högre krav på sina medlemmar. Spelar man och är aktiv i dagens boulesverige borde någon slags solidaritet med föreningslivet följa. Från förbundsnivå kan man naturligtvis på olika sätt förbereda genom att göra det atraktivt att bli ledare. Men i grund och botten handlar det om föreningarna och dess aktiva.