måndag 17 maj 2010

Sista posten

Nedanstående inlägg var ett misstag. Eller undantag.

Den här bloggen ska, precis som sportchefens blogg, inte användas mera. Det bestämde Svenska Bouleförbundets styrelse vid sitt senaste möte.

På den nya hemsidan kan man kommentera artiklar och därmed finns inga användningsområden för några bloggar, resonerar förbundsstyrelsen.

4 kommentarer:

Pablo sa...

Har Lasse kanske varit obekväm i sitt bloggande? Hur har man tänkt egentligen. Att bloggen inte behövs håller ju inte riktigt. Det har ju varit ett verktyg som ansvarig valt att använda och informera genom. Det har ju varit en mer kontrollerad form av chatt som tidigare fanns. Olämpliga kommentarer har tagits bort.

Är detta egentligen bara ett sätt för en tafatt styrelse att säga till sin anställda, gör som vi säger OCH tycker annars kan du leta upp något annat att syssla med. Kom inte här och kom!

Alla barnen fick blogga utom Lasse för det tyckte inte Hasse.

Well, nya tider kommer. Bara och hålla ut folks! Bridge och Curling ska vara kul har jag hört;)

Markus C4 sa...

Trist, tycker du har haft en bra blogg här Lasse!!

Hur bra fungerar egentligen idrottenonline....
kommentarerna får man vara bra packad för att få i rätt ordning samtidigt som föreningarna som blivit uppmanade att använda detta av RF fantastiska upplägg fortfarande inte kan göra det.....ILLA

Nog borde man väl ha mer intressanta grejer att fatta beslut i king på ett styrelsesmöte än att stäng LF och Anders blogg.......har inget emot det om det funnits en annan o bättre lösning men det gör det definitivt inte...VAKNA

Ante sa...

Finns en myycket bättre lösning.Ett fritt tyck-plank under SBF:s regi.En blogg består bara av ägarens eget tyck och tänk.Följaktligen kan man bara svara på aktuellt rep/bloggskötares tyck och hans/hennes eget valda ämnen.Inget som hellst emot LF:s blogg,som brukar vara intresant och givande.Men som ända medlemskomunikationsmöjlighet (puh) är det felfelfel.Yep...SÅ ere.Mozz.

Anonym sa...

Kommer att sakna Lasses blogg och även sportchefens tankar och planering. Conny